Onderhoud, Reparaties en Verkoop

Bij MotorFix Achterhoek kunt u terecht voor Onderhoud, Reparaties en de aankoop van scooters en motoren!

Wij repareren en onderhouden elk merk scooter en motor! Tevens zijn wij dealer van onder andere: AGM, Ecooter, Goccia en Doohan!

Daarnaast zijn wij officieel dealer van: Michelin Banden en Putoline Olie!

 

Wat doen wij

Bij MotorFix Achterhoek kunt u terecht voor heel veel dingen! Hieronder ziet u een klein overzicht van wat wij zoal doen!

Scooter / Motor onderhoud en reparties

Wij onderhouden en repareren alle merken scooters en motoren! Voor professioneel onderhoud met een scherpe prijs bent u bij ons aan het juiste adres!

Schade offertes en reparaties

Heeft uw scooter of motor schade opgelopen? Wij kunnen voor de verzekering een schade offerte maken en de schade repareren!

Onderdelen verkoop

Wij verkopen accessoires en onderdelen voor elk merk scooter en motor! Op zoek naar een helm, handschoenen of een onderdeel om uw scooter te repareren? Bij ons zit u goed!

Verkoop nieuwe scooters / motoren

Wij zijn officieel dealer van AGM, Ecooter, Doohan en Goccia. 

Verkoop gebruikte scooters / motoren

Bij MotorFix Achterhoek kunt u ook terecht voor uw 2e hands scooters

Banden service

Ook voor het vervangen van uw scooter en motor band bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn officieel dealer van Michelin en Kenda banden!

Kunt u niet meer rijden?

Motorfix biedt de mogelijkheid om de scooter bij u op te komen halen. Vanaf heden zijn wij helaas genoodzaakt hier €49,- voor te rekenen. Meer informatie? Neem dan contact met ons op!